Nimikointia nykyaikana!

Menneinä aikoina naiset saattoivat istua tekemässä kapioita itselleen, sulhoa odotellessaan.

He nimikoivat kauniisti nimikirjaimet lakanoihin ja tyynyliinoihinsa. Hienoja olivat isoäidin lakanat ja tyynyliinat pitseineen, eikö vain?

Onneksi on vieläkin jokaisella mahdollisuus saada osansa tästä upeudesta. Teemme nimikointia vaikkapa niihin lakanoihin, tyynyliinoihin, pyyhkeisiin ja lähes mihin vain. Työvaatteisiin myös.

Ihan käsin emme toki nimikoi, vaan konekirjonnalla eli broderauksella ammattitaitoisesti tekstit ja kuvat sinulle toteutamme.
Koristetyynyistä varsinkin tulee upeita ja iättömiä. Valikoimassamme tällä hetkellä tukeva ja kuosinsapitävä pellavainen- ja musta tyynynpäälliskangas.   Tyynynpäällisen voi helposti pestä koska siihen ommellaan vetuketju. Tynnyt valmistetaan puodissamme alusta loppuun asti suurella sydämellä ja lämpöisin ajatuksin. Jos asut muualla kuin Raumalla niin postitamme tuotteen sinulle.

Broderaamme myös asiakkaiden omiin kankaisiin. Varmista kuitenkin ensin meiltä että kankaasi on siihen soveltuvaa jotta tulisi kaunista jälkeä, sillä huonoa emme sinulle haluaisi toimittaa.

Laita meille toiveesi ja yhteystietosi yhteydenottolomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä. Meille voi myös laittaa postitse tulemaan omia kankaita. Palautamme sitten valmiin sinulle postitse.

Tyynykollaasi.