Arjen aherrukseen ja iloisiin tapahtumiin

Pieni paitapainomme ja myymälämme on aikamoinen harvinaisuus ja vieläpä idyllisessä Vanhassa Raumassa. Et varmaan kovin montaa paitapainoa löydä kaupunkien keskustasta. Meille on helppo tulla.
Paitapainatusten lisäksi painamme yritysten työvaatteita hyvin paljon. Työtakkeja, housuja, t-paitoja, kauluspaitoja, haalareita, päähineitä, essuja ja monia muita.
Asiakkaamme arvostavat helppoutta ja nopeutta. Mukavaa kun yhdestä paikasta löytyvät niin tuotteet kuin painatuksetkin. Meidän ammattitaitoomme kuuluu löytää sopivat tuotteet ja katsoa yhdessä asiakkaan kanssa sopivat painatukset.

Kylpytakit ja pyyhkeet laivoille.

Klapsakka

Juhlaan
Lahjapulmia ratkomme asiakkaittemme kanssa päivittäin. Joku haluaa lahjan vastasyntyneelle ja toinen isoisälle joka täyttää 80v. Tai kummipoika on valmistunut juuri insinööriksi ja toisen lapsenlapsi tykkää Pokemon hahmoista. Sisään pelmahtaa tyttö- tai poikaporukka, tarkoitus pitää polttarit ja kivoja paitoja mieli.
Juoksuporukka hakee juoksupaitoja kevään tapahtumaan.
Hienoja asioita kaikki ja kaikille haluamme löytää ratkaisun.
Aina ei ole mahdollisuus tulla myymäläämme jolloin sähköposti toimii hyvänä apuna. Moneen kysymykseen ja toiveeseen vastaamme päivittäin. Toteutamme toiveita monin eri keinoin. Joku löytää sopivan tuotteen suoraan verkkokaupastamme.
Jokainen päivä on erilainen mutta niinhän sen pitääkin olla. Erilaisuus on voimavara.

Ahkeralle kotikokille.

Big Daddy

Vauvalle